Fondsenadministratie

Onze klanten beheren vermogen voor verschillende typen investeerders. Hiervoor verzorgen wij tijdig en correct de dagelijkse boekhouding en berekeningen voor de fondsen. We controleren transacties, stellen verslagen op, volgen richtlijnen en analyseren verschillende rekeningen. We verifiëren processen, implementeren verandering waar nodig en assisteren in het audit proces.

Wat is fondsenadministratie

Fondsenadministratie is het beheer van een fonds, waarbij verschillende taken worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het fonds goed functioneert. Dit omvat onder andere het bijhouden van de boekhouding, het verwerken van transacties en het uitvoeren van compliance taken om te voldoen aan wet- en regelgeving.

Fondsenadministratie is van groot belang voor beleggingsfondsen, waarbij investeerders geld inleggen in het fonds en het beheer ervan uitbesteden aan professionals. Deze professionals zorgen ervoor dat het fonds op een efficiënte en effectieve manier wordt beheerd, waarbij het beleggingsbeleid van het fonds wordt uitgevoerd en investeringen worden gedaan in overeenstemming met de doelstellingen van het fonds.