Over WM webministratie

Wie zijn de online accountants?

Alan Westmaas online accountantWM webministratie, de online accountant, is opgericht door Alan Westmaas. Alan komt uit Amsterdam, waar hij economie studeerde. Sinds 2014 heeft Alan een prachtige dochter, Nova, en sinds 2019 een geweldige zoon, Jona. Je kunt deze online accountant wakker maken voor windsurfen in een zonnig oord, of sushi. Verder heeft hij een sterke affiniteit met cijfers, IT en gadgets. Na ruim 20 jaar bij diverse gerenommeerde kantoren in de accountancy gewerkt te hebben, was de tijd rijp om de lang gekoesterde wens in vervulling te brengen: een eigen kantoor!

Tessa Exmann online boekhouder
In 2018 is Tessa Exmann, in dienst getreden. Tessa is een fantastische aanwinst voor het bedrijf gebleken. Zij heeft een achtergrond in de financieel-administratieve wereld, is enorm servicegericht en rust niet voordat alle cijfers op orde zijn en er geen verschillen meer zijn te verklaren.

Wat doet WM webministratie?

Op de pagina Diensten kunt u precies lezen welke boekhoud en accountancy services wij allemaal bieden.

Met WM webministratie kan Alan zijn klanten precies bedienen zoals hij dat wil: laagdrempelig, persoonlijk, flexibel.
Dat zijn mooie woorden, maar wat betekenen ze nu eigenlijk bij WM webministratie?

Laagdrempelig
WM webministratie is toegankelijk: of je nu ZZP’er bent of directeur van een grote organisatie, iedereen is welkom bij WM webministratie. Iedereen wordt met dezelfde passie en kwaliteit bediend.

Persoonlijk
Alan schat zijn klanten op waarde. Immers, zijn klanten vormen de bestaansreden van WM webministratie. Kantoortijden zijn dan ook niet aan de orde. Je kunt Alan gemakkelijk benaderen via telefoon, e-mail, Whatsapp, iMessage, FaceTime, SkypeKlets.

Flexibel
Periodieke administratieve ondersteuning bij u op kantoor? Online samenwerken? Uitsluitend reviewen & aangiften verzorgen? Volledig uitbesteden? U vraagt, wij draaien. Alle vormen van samenwerking zijn mogelijk.

Waarom WM webministratie?

Administratie is een hobby! Helaas geldt dat niet voor iedereen. Daarom biedt WM webministratie haar services aan, met plezier. Het is onze taak om zo efficiënt mogelijk, gebruik makend van de huidige moderne middelen, het doel te bereiken. Samenwerking is daarbij het sleutelwoord. Alleen als je samen weet waar je naartoe wilt, bereik je het doel wat je voor ogen hebt! En of dat doel nu een geoliede financiële administratie is, een heldere jaarrekening of een gedegen fiscale aangifte, WM webministratie werkt voor u!

"Laagdrempelig, persoonlijk & flexibel - de rechterhand van ondernemers!"

Alan Westmaas
WM webministratie | Contact